Videocases viser digitale teknologiers
mulighed for at skabe deltagelse

Se hvordan Scan How, virtual reality og Minecraft kan skabe både social og faglig inklusion i folkeskolen. Videoerne er optaget på de skoler, der er med i Inkludigi.

Minecraft til konflikthåndtering

I 2Z på Kulsbjerg skole i Vordingborg bruger de virtuelle verdener til at arbejde med konflikter. Eleverne bruger Minecraft på iPads og rollespil i den virkelige verden til social inklusion.

Peer-to-peer i matematik skaber faglig inklusion

På Bakkeskolen i Kolding er 9C i gang med matematikundervisning. Se hvordan de i grupper bruger Scan How til at lave digitale vejledninger i at løse matematikopgaver.

360-film forbereder eleverne med en virtuel hyttetur

I 3 klasse på Maglegårdsskolen i Gentofte hjælper virtual reality med at alle elever gerne vil med på hyttetur. 360-film gør hytteturen konkret og til noget de kan glæde sig til før de skal af sted.

Interaktive vejledninger gør alle elever mere selvhjulpne

På Bakkeskolen i Kolding er bruger de Scan How og QR-koder i dansktimen til at gøre det nemmere at løse opgaver selv. Og så giver det læreren mere tid til at hjælpe alle.

Virtual reality giver elever ny rolle i klassefællesskabet

På Maglegårdsskolen i Gentofte bruger de 360-kameraer, virtual reality og thinglink til at give elever en ny position i klassefællesskabet.